Bancurile cu politisti par sa fie adevarate. Insa trebuie sa mai apara unele si cu STS.

0

Posted by beng | Posted in Social & Fun | Posted on 20-04-2020

In vinerea de paste, pe 17, pe la ora 11, m-am suit in masina ca sa ajung undeva in Prahova, la niste batrani carora le duceam ceva alimente.
La un moment dat, pe Soseaua Fundeni pe langa numarul 105 vad pe sens opus o gramada de gunoi aruncata in mijlocul drumului, din care faceau parte atat sticle de sticla sparte cat si unele nesparte inca.

Cum aveam waze-ul pus pe telefon, bag repede mana si sun la 112. De data asta prin mirobolanta lor aplicatie pe care o laudau ca stie sa-ti ia locatia. De mentionat faptul ca nu stiam exact la ce numar sunt sau pe ce sosea ci ma bazam strict pe localizarea aplicatiei.

Raspunde operatoarea si urmeaza urmatorul scenariu demn de bancuri:
– desi sunam de pe abonament orange, apel initiat prin reteaua mobila si aveam istoric de apelare la 112, tantica imi povesteste ca nu stie cine sunt, asa ca sa-i dau si ei numarul de pe care sun si sa-i spun cum ma cheama. Ca atunci cand suni sa-ti comanzi sosete online.
– imi confirma ca sunt undeva prin sectorul 2 si zice ca-mi face transferul la politie. I-am cerut special sa le dea locatia mea, ca nu  stiu sa le dau indicatii exacte
– raspunde politia. Bineinteles ca habar nu are unde sunt, zice ca “ii da o raza mare”, nu ma poate localiza. Ii explic ca gunoiul e aruncat dupa ce treci podul de la Institutul Oncologic spre Morarilor, iar asta incepe sa se planga ca e Ilfov, nu Bucuresti. Ulterior am descoperit ca e Bucuresti in toata regula. Are si cod postal, 022314. Dar de, bancurile cu politisti n-au aparut din rahat.
– ma cert un pic cu politistul, ii zic ca nu-mi pasa de ce judet tine dar vreau sa-mi trimita un echipaj. Intr-un final, confirma ca o sa-l trimita. Asta se intampla la ora 11:33. Pe filmare apare 10 pentru ca am uitat sa schimb la ora de vara 🙂
– mai tarziu, pe la 11:51 ma suna un nenic, politist, cat eram pe autostrada. Ma roaga sa-i zic si lui unde e gunoiul, ca el nu stie. Mai pierd iarasi cateva minute ca sa-i dau indicatii. Desi le mai dadusem de 2 ori. Odata operatoarei de la 112 si inca odata politistului care a preluat apelul. Imi zice ca se duce acum.
– seara, in jurul orei 20, ajung iarasi in aceeasi zona. Ma intorceam din Prahova si eram in drum spre casa. Gunoiul era luat. In sfarsit.

Daca sunteti curiosi sa vedeti ce a prins camera de bord, atat gunoiul cat si conversatia, il gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=dNskoyd885w

O mare rugaminte am. Daca stiti vreun artist care face bancuri cu politisti, rugati-l va rog ca sa faca unele si pentru desteptii aia de la STS care stiu sa faca aplicatii mai proaste decat prevede legea. Nu de alta, dar nu-i corect sa radem doar de politisti si de STSisti nu. E discriminare.

Urmeaza sa trimit o sesizare la STS si la Directia de Control Intern de la Politia Capitalei, dar n-am mari sperante. Dar na, bag macar o fisa. Poate o sa invete si politistul ala pana unde se intinde Bucurestiul.

Write a comment

*