Care sunt salariile pe call-center in romania

11

Posted by beng | Posted in Social & Fun | Posted on 30-04-2013

Tags: , , , , , ,

Din cand in cand mai trag cate un ochi pe undelucram.ro si vad ca oamenii sunt tot mai interesati sa se angajeze pe call center.

Cel mai probabil pentru ca au nevoie de niste banuti pe perioada facultatii si li se pare un job destul de flexibil.

Va voi prezenta salariile pe call center in romania de la marii angajatori. Trebuie sa stiti ca informatiile le-am adunat de pe diferite bloguri, site-uri, de pe forumul softpedia si din auzite, deci exista sansa ca unele datei sa nu fie foarte corecte.

– Salariile pe limba romana:

Valoris, Elicom – 600 ron norma intreaga iar bonurile le primesti doar ca bonus daca iti faci targetul.

Tweencall, CGS – salariu de 800 ron + bonuri, salariul iti creste doar daca ajungi pe alt job. La CGS daca te angajezi in Sibiu sau Brasov, iei in jur de 600-700 ron. In principiu, lucrezi pentru clienti mari cum ar fi Romtelecom, Enel, ING, Vodafone si alte corporatii care si-au externalizat serviciile.

Competence Call Center  – 1000 ron + bonuri, activitatea principala fiind reprezentata de vanzari prin telefon (telesales).

Cosmote – 1000 ~ 1200 ron + bonuri pe relatii clienti

Romtelecom – serviciul de relatii cu clientii de la ei este externalizat, insa un salariu intern pe retention (ofertari) sau suport tehnic e de 1200 ron + bonuri (in retention se mai adauga si comisioanele)

Orange – aici nu va pot da cifre exacte din motive de confidentialitate, insa salariul e destul de apropiat de cel mediu pe economie. Ca mediu de lucru, e printre cele mai ok.

RCS-RDS – salariul pe relatii clienti si caserie am auzit ca ar fi in jur de 1500 – 1700 ron. Bonuri nu se primesc. Pe suport tehnic am auzit ca ar duce in jur de 2000 de lei, insa sunt extrem de stricti. Daca ai uitat sa personalizezi sau n-ai urmat pas cu pas o procedura, nu-i de bine.

– Salariile pe engleza:

CGS  – 1200 ron + bonuri daca lucrezi in timpul zilei, 1600 ron + bonuri daca lucrezi noaptea.

P&G, Stefanini, Genpact – pleci de la 1500 ron + bonuri, media e undeva pe la 1800-2000 ron cand ai un pic de vechime.

HP – 2000 – 2300 ron + bonuri

Ericsson – depinde cum negociezi, in principiu scoti peste 2000 de ron

Oracle – cel mai tare angajator pe limbi straine. Ca sa ajungi aici iti trebuie experienta in call center pe limba respectiva. Salariul in jur de 3000 de lei.

 

Comments (11)

http://undelucram.ro This Account Has Been Suspended *** prea multe informatii dauneaza 🙂

acum se poate accesa site-ul 🙂 si-a revenit 😛

Merci pt informatii. Ar mai fi si alti operatori de call center gen Webhelp.

Ne poti oferi mai multe detalii?

La elicom am stat 3 sapt pt 6 mil salariu fix pe proiectul orange,la interviu mi-au spus 11 si bonuri de masa,si am sunat clienti care au mai refuzat si care aveau achizitionate serviciile asa ca de unde target? cam aiurea plus ca erai certat de 2 ori pe zi

Mary, 11 milioane nu erau cumva conditionate de atingerea target-ului?
Eu din cate stiu outsourcer-ii de nivel mediu pe vanzari dau 8-9 milioane salariul fix iar daca faci targetul primesti cu cateva milioane mai mult.
In ce priveste baza de date cu clienti si certurile de la sefi, asa-i in vanzari. Nu exista job de sales in care seful sa nu fie multumit de rezultatele tale si sa ceara mereu mai mult. Asta-i mersul.

O fi mersul asa , dar sa stai 3 sapt si ceva fara sa semnezi vreun contract si cand pleci iei 209 lei ti se pare ok? sau celorlalti care mai citesc pe aici..am spus parerea mea bazata pe ceea ce mi s-a intamplat,fiecare o ia cum vrea sau nu,sau apropo de cearta e ok sa ti sa spuna “Ce plm nu faci vanzari?” de catre sef..asa se cere mai mult de la un angajat…:-J

Foarte urat din partea lor, dar era de datoria ta ca sa sesizezi protectia muncii de faptul ca te-au tinut angajata fara contract de munca. Trebuia sa pleci cu cartela de acces la tine, le faceai plangere si cand veneai cu inspectorii de la ITM ii duceai pana in biroul sefului ca sa explice cum de ai tu acces in cladire desi nu ai fost angajata lor.
Am in plan sa scriu un articol si despre firma asta, astept sa mai strang feedback-uri 😀

Din pacate sunt la inceput nu am experienta ,dar uite asa am invatat ceva…

tare proiectul asta undelucram.ro

Write a comment

*