Cum sa-ti faci android-ul sa mearga mai bine

4

Posted by beng | Posted in IT & GSM | Posted on 22-04-2012

Tags: , , , ,

Vi s-a intamplat sa puneti mana pe un telefon cu android si sa vedeti ca se misca mai greu ca legendarul nokia 3310? 😀

Ei bine, asta am patit eu cand am primit primul telefon de test de la munca. Un Sony Ericsson X8. Cand apasam tasta de meniu, trebuia sa astept… cand vroiam sa apelez, iarasi sa astept… mai ca incepusem sa apreciez chinezii care facusera dual sim-ul meu.

Acelasi lucru l-am patit saptamana asta cu un Motorola Defy Mini, primit tot de proba. Auzisem eu ca ar prinde bine un Android 2.2 pe genul asta de telefoane, asa ca am incercat sa fac un decrase. Nici vorba sa pot reusi asa ceva.

Suparat ca nu-mi iese schema, mi-am instalat pe telefon urmatoarele aplicatii: Smart Launcher, All-In-One Toolbox si Startup manager. Ei bine, acum incepe si el sa mearga mai normal. Ce-i drept, nu bine dar se apropie cat de cat de viteza unui adevarat smartphone.

 

Daca ai incercat sa iti optimizezi telefonul cu aplicatiile de mai sus, lasa-mi te rog un comentariu cu feedback-ul tau. Sunt curios daca sunt eficiente pe toate tipurile de smartphone.

Comments (4)

Eu prefer Go Launcher Ex.

Incearca Greenify.

Asta din cate vad e doar pentru salvarea energiei.

Eu folosesc Clean Master, goleste cash-ul, optimizeaza memoria, sterge date inutile.Poate sa faca si chestii mai ”grele„ dar risti sa stergi poze,melodii. Din pacate, avand un smartphone fara root-are, am cateva aplicatii pe care nu le pot strege nicicum, absolut inutile care imi ocupa memoria limitata a Samsung GT s5570. As vrea sa completez ram-ul ,insa nu ma pricep si nu stiu ce aplicatie sa folosesc, stiu doar ca se flash-eaza o memorie externa(paeca asa ceva).
Daca ai vreo idee de flash-are sau root-are (si unroot-are ,nu as vrea sa las tel asa dupa…) ,ar fi excelent!

Write a comment

*