Apple apreciaza noul Windows Phone 7

0

Posted by beng | Posted in IT & GSM | Posted on 03-05-2012

Tags: , , , , ,

Unul dintre cei mai sinceri indivizi din IT este Steve Wozniak, co-fondator Apple alături de Steve Jobs şi Ronald Wayne, o personalitate atat puternică, încât rareori spre niciodată se ascunde după deget. Intr-un interviu recent, Woz nu a ezitat să laude aspectele pozitive ale platformei Windows Phone, scrie playtech.ro.

Pornind, desigur, de la propriile dispozitive, dintre care unul este Nokia Lumia, Woz a ajuns să concluzioneze că interfaţa Windows Phone este frumoasă şi extrem de intuitivă. Lăsând la o parte comparaţia pe care unii ar putea-o clasifica ca fiind deplasată – “simţi că eşti cu un prieten, nu cu o unealtă”, spune Wozniak.

Într-o comparaţie între Android şi Windows Phone, menţionează că navigarea pe Android este mult mai complicată decât cea de pe WP şi că de fapt nici nu ar vedea vreun concurs pe care Microsoft sa-l piardă la acest capitol. Deşi încă este de părere ca iPhone-ul este smartphone-ul său favorit, chiar şi aici a clasificat Windows Phone ca fiind o platformă mai puţin dubioasă când vine vorba de interacţiunile banale prin meniuri. Deşi nu atrage atenţia în discursurile sale asupra unui aparat sau versiune de firmware, mai multe surse au confirmat că ar putea fi vorba de Lumia 900 de la AT&T.

Pe lângă 2 terminale 4S, Steve Wozniak are de fiecare dată 4 smartphone-uri la el. Are un Motorola Droid Razr, iar cel mai recent membru al familiei este un Lumia 900 de la Nokia.

 

Sursa

Write a comment

*