Cum va arata noul BlackBerry

0

Posted by beng | Posted in IT & GSM | Posted on 02-05-2012

Tags: , , ,

Faptul că RIM nu se dă bătut când vine vorba de linia sa de telefoane BlackBerry a devenit şi mai evident în aceste zile, odată cu apariţia pe internet a unor imagini cu cel mai nou terminal al companiei – BlackBerry 10, scrie playtech.ro.

Trimis către dezvoltatori pentru a le stimula un pic creativitatea şi pentru a-i motiva să îmbrăţişeze mai cu entuziasm platforma BlackBerry, noul terminal cu numele de BlackBerry 10 din păcate va ajunge la utilizatorii obisnuiţi abia undeva în luna august a acestui an.

Mai multe surse au confirmat că noul terminal ar putea fi un BlackBerry Colt modificat – acesta din urmă fiind un smartphone al companiei care, deşi era vehiculat că ar apărea în primul trimestru al anului acesta, nu a mai ajuns pe piata. Cu evenimente precum BlackBerry World şi BlackBerry Jam pe teava, ar fi interesant să vedem în ce direcţie se îndreaptă compania şi mai ales dacă mai are puterea necesară şi spiritul de inovaţie pentru a rupe gura târgului.

Deşi smartphone-ul din imagine ar putea fi confundat din unghiul potrivit cu Galaxy, nu putem decât să sperăm că elementele de tabletă vor fi unele prezente în PlayBook-ul companiei, altfel sunt mari şanse ca RIM să aibă parte şi de câteva procese, nu doar de evenimente.

Sursa

Write a comment

*