Cum sa te descurci intr-o bataie pe strada

0

Posted by beng | Posted in Sport | Posted on 05-07-2011

In ultima perioada rata infractionalitatii a crescut considerabil, asa ca riscul de a fi atacat pe strada e din ce in ce mai mare.

Atunci… ce-i de facut?

Cea mai buna solutie e sa te apuci de lupte. Si aici nu ma refer la aikido sau alte abureli prin care o dobori pe mamaie, ci  la sporturi cu sparring, ca jiu-jitsu, kickbox, wushu, box, mma, ufc si greco-romane combinate cu ore de forta.

Daca te intereseaza sa te apuci de unul din sporturile astea in zona ta, lasa un comentariu si iti dau niste adrese.

Te asigur ca n-o sa devii animal sau demon. Atat eu cat si altii practicam astfel de sporturi de ani de zile si am ramas aceasi oameni, doar ca avem mai mult curaj.

 

Daca esti un mega sedentar, caruia ii e lene sa coboare sa-si cumpere si paine, am o alta solutie pentru tine. Cumpara-ti un electrosoc sau spray lacrimogen.

Cu unul din aceste doua instrumente nu-ti omori adversarul dar nici nu-l lasi in pace. Sunt destul de bune cat sa-l linistesti pentru cateva zeci de minute.

Toate ca toate, dar numai cutit sau baston telescopic sa nu-ti iei. E cea mai mare prostie. Daca ucizi sau paralizezi agresorul din greseala, esti tras la raspundere penala. Daca stii sa te lupti, atunci esti destul de capabil sa stii si ce lovituri sa-i dai ca sa nu-l ucizi.

 

Daca vrei sa vezi si alte sfaturi, citeste topic-ul de aici.

Write a comment

*